DE’ ANCHOR SHOPPING COMPLEX

Considering all aspects that will influence the fluidity of building programme, this eye catchy buidling is designed to meet the regional needs ; to rebuild the dead city of Johor bahru. As the site is located on a very high value land, DE’ ANCHOR therefore, is designed to maximize the use of this precious land with high end concept to attract different level of target users and not to contribute any decrement of other existing market of nearby shopping complex. Anchor is chosen as it suits well with the objective of re-anchoring the tourist especially from two main sources, which are Singapore and Malaysia. Wing type floor plan is applied as it incorporates balance to both needs and wants of users, which then contribute to a sustainable building design with less energy consumption. Special putting green and gymnasium are placed on a very private leisure zone, on the very top floor to anchor permanent customers and users of the future apartment due to very limited site area. De’ Anchor is expected to become a meeting point of various people  who have the same worldly objective, MONEY..

This slideshow requires JavaScript.